Nieuws

DucoBox Reno - de slimme keuze voor vraaggestuurde ventilatie bij renovaties

Productnieuws

De DucoBox Reno maakt duurzaam renoveren eenvoudig en efficiënt. Als installateur wil je snel, gemakkelijk en kosteneffectief werken, en dat is exact waar deze compacte ventilatiebox in uitblinkt. Lees vooral verder en ontdek de vijf redenen waarom de DucoBox Reno de beste keuze in de markt is.

Van pionier tot koploper

Redactioneel

Een lichte frons verschijnt bij Bob Lammers, Hoofd Transport bij Rensa Family Company. "Of we onze doelstelling gaan halen om in 2030 CO2-neutraal te kunnen leveren aan onze klanten? Dat is geen vraag, dat gaan we gewoon halen. Linksom of rechtsom, het komt goed."

Infographic: Ventileren waar en wanneer het écht moet

Redactioneel

Door vraaggestuurd te ventileren wordt met het ventilatiesysteem een hoger comfortniveau bereikt tegen zo min mogelijk kosten en inspanning. Dus minder kuubs, meer kwaliteit. Hoe zit dat precies? Bekijk onze infographic!

Cool #LikeABosch

Productnieuws


Bosch Climate single- en multi-split airconditioners hebben zich bewezen in de warmste streken van de wereld. Sinds een paar jaar zijn deze hoogwaardige oplossingen ook verkrijgbaar via Rensa. Naast koeling worden Nefit Bosch airconditioners steeds meer gebruikt voor (bij)verwarming. De nieuwste generatie is namelijk nog efficiënter, zoals de Climate 7000i met een indrukwekkend energielabel A+++ voor zowel koelen, als verwarmen. Cool & Warm #LikeABosch.  

Ontdek de vele voordelen van het Zehnder Partner for Life programma!

Productnieuws

Partner for Life is een partnerprogramma om zo, samen met de installateur, onze klanten te kunnen voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat. We leren van elkaar, werken samen en geven kennis aan elkaar door. Door te investeren in duurzame samenwerkingen stimuleert Zehnder de toegevoegde waarde van de installateur in de hele bouwketen alsook in de verduurzamingsmarkt.

Albrand helpt je op weg naar energiebesparing en verduurzaming

Productnieuws

In deze tijd waar energiebesparing en verduurzaming de norm zijn bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw, helpt Albrand je flink op weg. Met ons droogbouwsysteem Knauf Brio kun je vloerverwarming aanbrengen op een bestaande houten dekvloer. En via het master/master-principe kun je iedere ruimte in huis afzonderlijk verwarmen en eventueel koelen. Energiezuinig en duurzaam.

AutoSar zelfbalancerende thermostaatkranen; voor het zeer éénvoudig in balans brengen van verwarmingssyteem

Productnieuws

Het balanceren van een installatie, hoewel onzichtbaar, is van het grootste belang om de ruimtetemperaturen in woongebouwen te homogeniseren. De installatie kan echter complex zijn omdat de ongelijke verdeling van het debiet van een installatie wordt veroorzaakt door de geometrie van de circuits: hoogte van de vloeren, afstand tot de hoofdinlaat, ellebogen, drukverliezen, enz. Dit zijn allemaal factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij balansberekeningen en bij het installeren van afgiftepunten.

Snelle en gemakkelijke montage van buizen met de Walraven starQuick® beugel!

Productnieuws

De Walraven starQuick® beugel staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging. Door de volledige omsluiting is er garantie voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden. Bovendien is er bij het monteren geen gereedschap nodig en kan de buis in de beugel gedrukt worden.

Oplossingen voor warmtepompsystemen

Productnieuws

Om de klimaatdoelstelling van 2050 te behalen, wordt volop ingezet op de warmtepomp. Voor een goede bescherming van de warmtepompinstallatie, om haar energie-efficiëntie en een lange levensduur te garanderen, is bijzondere aandacht voor elk onderdeel van het systeem vereist.

Liever thuis in een koel huis

Redactioneel

We kunnen er niet omheen dat we in Nederland steeds vaker te maken krijgen met warmere zomers en meer benauwde dagen. Ook als installateur krijg je waarschijnlijk steeds vaker de vraag naar airconditioning. Hoe help je je klant om de kosten van het verbruik zo laag mogelijk te houden?