Nieuws

Duurzaam koelen met Jaga Strada Hybrid radiatoren

Productnieuws

Strada Hybrid is een innovatie op de welbekende Strada van Jaga Climate Designers. Naast de LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft deze nieuwste radiator óók het vermogen om een ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.

Eenvoudig overstappen naar lage temperatuur verwarming met de nieuwe Ulow-E ventilo-radiator

Productnieuws

Steeds meer mensen vervangen hun traditionele verwarmingssystemen door (ultra-)lage temperatuursystemen, op zoek naar efficiëntere, flexibele en duurzame verwarmingsoplossingen. Moderne ketels en warmtepompen presteren optimaal met ultra-lage temperatuurradiatoren. Om beter aan de behoeften van gebruikers te voldoen, introduceert Radson nu de Ulow-E warmtepompradiator.

NIBE S735: ventilatielucht/water warmtepomp zonder buitenunit

Productnieuws

De NIBE S735 ventilatielucht/water warmtepomp biedt gasloos en duurzaam comfort zonder buitenunit. Ventilatielucht wordt gebruikt als bron, waardoor er geen buitenunit of grondboring nodig is. De alles-in-een warmtepomp zorgt voor ventilatie, warmte én warmtapwater en is een duurzame totaaloplossing voor All-Electric woningen.

Meest flexibele balansventilatiesysteem met de beste prestaties

Productnieuws

Maak kennis met de nieuwe Orcon HRC OptiAir. Een uiterst compact en flexibel balansventilatiesysteem met de beste prestaties voor een optimaal binnenklimaat.

De Elektronische drukonafhankelijke 6-weg regelkogelkraan (EPIV)

Productnieuws

De drukonafhankelijke, elektronische 6-weg regelkogelkraan EPIV heeft vele voordelen. Dit product vervangt o.a. twee conventionele regelventielen, twee afsluiters en twee inregelventielen. Hierdoor is er minder bedrading nodig , aangezien er slechts één datapunt is.
 

Grundfos drukverhogers - voor perfecte waterdruk overal in huis

Productnieuws

Grundfos heeft voor elke klus de juiste drukverhoger om de waterdruk in huis te verhogen. Zelfs met een regendouche en meerdere kranen tegelijk open, is er geen enkel probleem. Ontdek ook de kracht en het comfort van een Grundfos UPA, SCALA2 of CMBE.

Welkom op de Groupe Atlantic Academy

Productnieuws

Laat je specialiseren in verwarmen, verkoelen en ventileren!

Vernieuwde Danfoss AMZ zoneafsluiter met krachtige motor

Productnieuws

De AMZ-zoneafsluiter wordt tijdens het stookseizoen tot wel 15.000 keer aangestuurd. Een robuuste motor is dus een must! Danfoss heeft de motor getest op maar liefst 250.000 cycli, wat een lange levensduur waarborgt.

BONFIX introduceert FittingFix

Productnieuws

BONFIX introduceert FittingFix, hét PTFE afdichtingskoord voor een water- en gasdichte afsluiting van schroefdraad. Een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing met geïntegreerd snijmesje en gel voor een gemakkelijke en solide afdichting van gassen en vloeistoffen van maar liefst -200°C tot +240°C.

Koelen met de Qwikshift Hybrid Heater

Productnieuws

Ook voor bedrijfsruimtes zie je een toenemende behoefte aan koeling ontstaan. Naast het duurzaam verwarmen van een ruimte zorgt een Winterwarm QSE of QSG hybride luchtverwarmer ook voor een aangename koelte in de zomer.