Nieuws

Leveringen rondom feestdagen

Bedrijfsnieuws

Onze kantoren en servicebalies zijn eerste & tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Als je rondom kerst of oud en nieuw een bestelling plaatst, raadpleeg dan onderstaand schema wanneer we jouw bestelling bezorgen.

Bespaar energie met Resideo

Productnieuws

Inmiddels staat het herfst- en winterseizoen van 2023 voor de deur. De temperaturen zullen richting de winter gaan dalen en het weer kan weer ouderwets Nederlands guur kunnen worden.

Sentinel V700 HP Filter

Productnieuws

Met de Sentinel V700 HP Filter bescherm je een warmtepompsysteem. De Vortex 700 vangt schadelijke vervuiling op via een combinatie van magneet en zeef zodat het kan worden verwijderd. Dit alles om een optimaal rendement van het systeem te garanderen.

Gratis ventilatieadvies op maat van Burgerhout

Productnieuws

Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat in woningen. Sinds kort heeft Burgerhout een nieuwe, gratis service om jou als installateur te helpen met de aanleg van een goed ventilatiesysteem. Je ontvangt een compleet op maat advies met een ventilatieberekening, een lijst van benodigde producten en welke WTW-unit het meest geschikt is.

Albrand helpt je voor, tijdens en na je project

Productnieuws

We hebben alle kennis in huis over vloerverwarming en -koeling. Het is wat we dagelijks doen en waar we je graag mee vooruit helpen. Maar we doen meer. We willen de installateur optimaal ontzorgen en kunnen voor, tijdens of na een project veel voor je betekenen. Het resultaat? Een  tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat.

De Flair biedt duurzame ventilatie in élke woning

Productnieuws

In de energietransitie is schone lucht essentieel. Bij het verduurzamen van woningen is het plaatsen van een energiezuinig ventilatiesysteem een belangrijke stap. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie of verbouw.

Snel en gemakkelijk: het fischer montagerail systeem in de schijnwerpers

Productnieuws

Heb jij al kennis gemaakt met het fischer Light System (FLS)? Recentelijk geïntroduceerd in de markt, biedt dit systeem een revolutie in snelheid en gebruiksgemak bij het creëren van technische installaties. Of je nu bezig bent met buizen, ventilatieleidingen, of kabelgoten, het fischer montagerail systeem FLS maakt het installeren ervan kinderlijk eenvoudig.

Uponor S-Press PLUS: permanente verbindingen

Productnieuws

Met deze perskoppelingen voor meerlagenleidingen creëer je duurzame leidingverbindingen voor professionele drinkwaterinstallaties en verwarmings- en koelsystemen. Ze bieden een uitstekende weerstand tegen sterke mechanische krachten en hebben een hoge belastbaarheid.

Van "grijze" naar "groene" klimaatinstallaties

Productnieuws

Een belangrijk onderdeel van de Green Deal is de "renovatiegolf’.

Doel is om voor 2030 zo’n 35 miljoen inefficiënte gebouwen te verduurzamen en – als gevolg daarvan – de CO2-uitstoot met ten minste 55% te verminderen, het energieverbruik te reduceren én de basis te leggen voor een klimaatneutraal Europa in 2050.

VSH XPress RVS 304: het ideale systeem om corrosie te voorkomen in verwarmings- en koelsystemen

Productnieuws

Met VSH XPress RVS 304 breidt Aalberts integrated piping systems haar pakket in RVS leidingsystemen uit. Het systeem bestaat uit een compleet assortiment

RVS M-profiel pressfittingen en buizen, geschikt voor verwarming en koeling, waarbij het voorkomen van corrosie van groot belang is.