Nieuws

Openingstijden en leveringen feestdagen april en mei

Bedrijfsnieuws

Tijdens de aankomende feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden en leveringen. Op de volgende dagen zijn onze kantoren en servicebalies gesloten: Tweede paasdag, Koningsdag, Hemelvaart en tweede pinksterdag.

Aandachtspunten voor de selectie van een vloerverwarming verdeler

Redactioneel

Ze zijn er in verschillende soorten en materialen én ze hebben allemaal een andere werking. Maar welke verdelers bestaan er en wat zijn belangrijke aandachtspunten? Je leest het in dit artikel.

Watergevoede vloerverwarming voor de renovatiemarkt

Infographic

Bij een renovatie is de beschi bare opbouwhoogte van vloeren vaak een belemmerende factor bij het aanleggen van vloerverwarming. Bij houtskeletbouw, oude of monumentale woningen speelt ook het gewicht van vloerwarming een rol. Een droogbouwsysteem is dan de ideale oplossing. Afhankelijk van de beschikbare opbouwhoogte zijn er verschillende mogelijkheden.

Koelen in de zomer, verwarmen in de winter

Productnieuws

Een warmtepomp is niet meer weg te denken als alternatief voor de bestaande gasgestookte cv-ketel. Daarnaast zorgt deze niet alleen voor warmte op koudere dagen, het koelt de woning als het buiten warm is.

Optimale bescherming van warmtepompinstallaties met de iStop® vorstbeveiliging

Productnieuws

De cv-installatie vervangen door een warmtepompinstallatie is de logische eerste keuze in verduurzaming. Financieel is dit wel een stevige investering. Daarom is het belangrijk om te investeren in een goede bescherming van de volledige warmtepompinstallatie, waardoor de energie-efficiëntie en lange levensduur van de warmtepomp gegarandeerd worden.

WICU® Clim: De geïsoleerde koelleiding

Productnieuws

WICU®Clim is een in de fabriek gemaakte warmte- of koude voorgeïsoleerde koperen buis die wordt gebruikt in koel-, airconditioning- en verwarmingstoepassingen. WICU®Clim wordt geproduceerd in inch-afmetingen. 

Geruisloos ingeregeld met de Dynamic ValveTM

Productnieuws

Ruisend geluid na waterzijdig inregelen? Wat is de oorzaak en hoe los je het op? Ruisend geluid in cv-installaties wordt doorgaans veroorzaakt door een te hoog drukverschil over de klepzitting van een thermostatische radiatorafsluiter (>25 kPa). In de Danfoss Dynamic ValveTM zit een ingebouwde drukverschilregelaar die het drukverschil reguleert en zo zorgt voor een geruisloze installatie.

DRL E-Comfort Erea Infraroodwarmte en design gecombineerd

Productnieuws

Comfortabele warmte én een elegant design? Dat kan met het DRL E-Comfort Erea infrarood-warmtepaneel. Het paneel combineert infraroodstraling en convectiewarmte tot een sfeervol geheel. Het witte of zwarte gehard glazen frontpaneel geeft het interieur extra uitstraling

Compact drukverhogingssysteem voor in en rondom woningen

Productnieuws

Een hoofdtaak voor waterleveranciers is voldoende drinkwater leveren. Niet alleen de hoeveelheid water is belangrijk, maar ook de constante waterdruk. Het compacte drukverhogingssysteem Wilo-Isar BOOST5 garandeert een constante druk op alle tappunten binnen de woning. Uiteraard werkt deze zeer geluidsarm en efficiënt.

Comfortabel koelen en verwarmen met Remeha Diva Airconditioning

Productnieuws

Met de Remeha airconditioning bieden we een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier. Met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement.
De Remeha airconditioning oplossingen bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, welke het hele jaar aangename koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen.