Productnieuws

DucoBox Reno: de nummer één renovatiebox

Renovatie en transformatie zorgen komende jaren voor de grootste uitdaging binnen de Nederlandse bouwkolom. Het gewenste resultaat is een frisse en moderne look en feel met energetisch verantwoorde meerwaarde. Renovatie staat echter vaak gelijk aan veel vuil, stof en kopzorgen. Niet voor DUCO. De aanstormende DucoBox Reno belooft sterke ventilatie- en energieprestaties neer te zetten en dat in combinatie met praktisch genot en een snelle en eenvoudige installatie.

De DucoBox Reno is de nieuwste innovatie van DUCO, ontwikkeld met oog op de renovatiemarkt. Deze nieuwste toevoeging aan het gamma C-systemen is ontworpen om het toestel bij uitstek te zijn voor de vervangingsmarkt. Een verouderd toestel vernieuwen naar een DucoBox Reno kan namelijk in een handomdraai. Hierdoor kunnen de bestaande woningen in Nederland veel vlugger voorzien worden van een upgrade dan vroeger.

Tijdswinst voor de installateur

De redenen voor deze snelle uitwisseling zijn eenvoudig: de afmetingen van de DucoBox Reno zijn perfect toepasbaar op reeds bestaande ventilatietoestellen. Er hoeven geen nieuwe gaten geboord te worden om dit toestel te monteren. Door zijn compacte hoogte is hij ook makkelijk weg te werken en aan te sluiten op elk kanalenstelsel.

Daarbovenop is de DucoBox Reno uitgerust met een slimme kopieerfunctie. De installateur kan bij seriematige bouw één toestel inregelen en die instellingen vervolgens meenemen naar de andere gelijkaardige woningen.

Dit alles samen leidt tot een tijdswinst van wel 25%

Energetisch verantwoord

Op vlak van energiezuinigheid zijn ook grote stappen gezet. De intelligente regeltechniek zorgt er samen met een energiezuinige backward curved ventilator voor dat de DucoBox Reno bijzonder efficiënt werkt. Het toestel is standaard voorzien van een vochtmeting en kan optioneel uitgebreid worden met CO2-meting door een handig “Plug & Play” concept.

Kortom, de DucoBox Reno heeft is alles in huis om zijn stempel te drukken qua duurzaamheid en energiezuinigheid.

Bekijk het assortiment