Productnieuws

GRUNDFOS SCALA2 – voor perfecte waterdruk overal in huis

Een extra badkamer op zolder, een grote regendouche of meerdere tappunten buiten belasten de waterdruk behoorlijk. Hoe zorg je dan toch voor perfecte waterdruk overal in huis? De Grundfos SCALA2 biedt uitkomst.  

SCALA2: Dé alles-in-één drukverhogingspomp 

Met de SCALA2 kan elk huishouden optimaal genieten van maximaal comfort in huis, want ook al staat de vaatwasser of wasmachine aan, de waterdruk onder de douche blijft stabiel. Spitsuur in huis? Geen probleem met de toerengeregelde SCALA2 drukverhoger, deze zet namelijk zelf een tandje bij wanneer nodig. 

De SCALA2 is voorzien van een zeer stille watergekoelde motor. Met een geluidsniveau van 47 dB(A) bij normaal gebruik is de SCALA2 zelfs één van de stilste drukverhogers in zijn klasse. 

Installeren was nog nooit zo eenvoudig 

De pomp, regelaar, terugslagklep, membraantank en sensor zijn in één compact apparaat verwerkt. Zo is de SCALA2 niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens snel en klaar voor gebruik. Dit bespaart enorm veel tijd! 

Voordelen Grundfos SCALA2: 

  • Perfecte waterdruk in huis 

  • Hoog comfort met weinig geluid 

  • Zeer eenvoudige installatie 

  • Laag energieverbruik 

  • Intelligente pompbesturing

  • Compact formaat voor installatie in krappe ruimtes 

Direct aan de slag? Selecteer en dimensioneer dan super snel de juiste drukverhogingspomp met de handige Grundfos selectiegids of ga voor meer informatie naar http://www.grundfos.nl/homeboosting