Productnieuws

Climate Airconditioners van Nefit Bosch

Met de warmere zomers en het toegenomen thuiswerken krijgt een comfortabel binnenklimaat steeds meer aandacht. Een aangename temperatuur speelt daarbij een belangrijke rol. Een goede klimaatbeheersing is niet alleen comfortabel maar bevordert ook de gezondheid. De nieuwe Climate airconditioners van Nefit Bosch spelen als geen ander in op de behoeften van vandaag en hebben zich overal in de wereld bewezen.

Betrouwbare kwaliteit van Nefit Bosch

Neem geen risico en kies bij de aanschaf van de juiste oplossing voor de technologie van een wereldspeler. Nefit Bosch heeft ervaring met verwarming en klimaatbeheersing op de meest uiteenlopende terreinen. Van HR-ketel tot warmtepomp en van zonneboiler tot airconditioning: u kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit. Bovendien kunt u altijd terugvallen op de uitgebreide eigen serviceorganisatie. Dat geeft zekerheid.

Koelen en verwarmen

De Climate 3000i (A++) en 5000i  (A+++) airconditioners van Nefit Bosch zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kleinzakelijke toepassingen. Ze kunnen zowel koelen als verwarmen. Het systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit en is afhankelijk van de behoefte beschikbaar in verschillende vermogens en combinaties. Met de airconditioners van Nefit Bosch kan daarmee worden ingespeeld op nagenoeg iedere situatie.

Stil en gemakkelijk te bedienen met de app

De toestellen hebben een aantrekkelijk design, zijn eenvoudig in gebruik en uiterst stil. De binnenunits nemen weinig ruimte in beslag en zijn zo uitgevoerd dat de luchtstroom maximaal effectief is met een gelijkmatige temperatuurverdeling. Naast een digitaal display is er ook de vertrouwde afstandsbediening en de optie van bediening via de smartphone.

Extra intensieve luchtfiltering

De efficiënte i-Cleanfunctie verwijdert schadelijke bacteriën in de verdamper waardoor er geen schadelijke stoffen de ruimte in worden geblazen. Het High Density filter vangt pollen en stofdeeltjes af en het speciale Biofilter (5000i) zorgt voor extra intensieve zuivering van de lucht door kleine stofdeeltjes, bacteriën, schimmels en microben af te vangen. De Ionisator (5000i) zorgt dat reeds aanwezige schadelijke stoffen in de lucht worden geneutraliseerd.